L'interrogatori més difícil de l'eliminatòria de la Copa Davis

L'equip espanyol s'ha sotmés a les preguntes dels xiquets en la primera compareixença a València abans dels quarts de final contra Alemanya.

L'equip espanyol de la Davis, interrogat per xiquetes i xiquets

L'equip espanyol de Copa Davis al complet ha participat en una roda de premsa molt especial en què uns 50 xiquets han exercit de periodistes improvisats. Aquesta ha sigut la primera compareixença pública des que han arribat a València per a disputar els quarts de final davant d'Alemanya. 

Rafa Nadal ha sigut el centre d'atenció dels xiquets i els ha confessat que els últims mesos havien sigut molt complicats per les lesions. "Espere trobar-me bé, per això estic ací. He tingut unes quantes lesions i he encadenat un problema darrere d'un altre, però ara tinc molta il·lusió per tornar a la competició envoltat d'amics, que sempre ajuda. I tan de bo que siga una setmana molt positiva per tots", ha dit.

El tenista de Xàbia, David Ferrer, ha confessat que el seu secret per a mantindre la il·lusió cada dia és "Entrenar molt, perquè des de xicotets, amb 6 o 7 anys, vam començar a fer-ho, i tindre passió pel treball que fas i pel tenis". Pablo Carreño ha reconegut que no li agrada sentir música abans dels partits, mentre que el tenista de Bell-lloc, Roberto Bautista, ha explicat quin és el seu menú abans de jugar: "Nosaltres hem de prendre productes saludables i menjar lleuger abans i després dels partits".

L'acte estava organitzat per la Diputació de València i per un dels patrocinadors de l'equip de la Copa Davis.

També et pot interessar

stats