L'il·licità Raúl Martínez, bronze en els Jocs Europeus

Ha pujat al podi en la categoria de fins a 87 quilos en taekwondo

Raúl González, en acció
Raúl González, en acció / Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana

El taekwondista Raúl Martínez, d'Elx, ha sumat una nova medalla per a la delegació espanyola en els Jocs Europeus, que es disputen a la ciutat polonesa de Cracòvia, després de penjar-se aquest dilluns el bronze en la categoria de fins a 87 quilos.

Martínez, actual subcampió d'Europa, s'ha refet de la derrota que va encaixar en les semifinals contra l'eslové Patrik Divkovic, amb una patida victòria sobre el grec Vasileios Tholiotis.

Un triomf que no ha arribat fins al tercer i últim assalt, en el qual l'il·licità, de 31 anys, ha obtingut el triomf, per un ajustat 8-6 que li permet pujar al tercer escaló del podi.

Or d'Hugo Arillo

Dissabte va ser el seu veí a Elx Hugo Arillo qui s'ha penjat l'or en la categoria de fins a 49 quilos. Arrillo ha derrotat en la final de -54 quilos a l'azerbaidjanés Sayyad Dadashov i ha començat l'exhibició espanyola: tres ors en tot just una hora. L'il·licità, vigent subcampió del món, ha capgirat al marcador amb una espectacular remuntada que li ha permés alçar-se per 7-9 amb el tercer "round" i la medalla d'or.

També et pot interessar

stats