L'Handbol Elx tornarà a jugar la final de la Lliga Guerreras

Les de Joaquín Rocamora guanyen el Porriño amb contundència, tant en el partit (30-19) com en la pròrroga (7-3), i jugaran la segona final de la Lliga de manera consecutiva

Les jugadores de l'Handbol Elx celebren el pas a la final
Les jugadores de l'Handbol Elx celebren el pas a la final / Twitter: @cbm_elche

L'Atticgo Handbol Elx tornarà a jugar la final de la Lliga Guerreras per segon any consecutiu, i també com a primera de la lliga regular. Les franjaverdes s'han mostrat molt superior a les gallegues del Porriño. Al descans, l'avantatge ja era de tres gols (14-11), amb una gran actuació de la lateral Tessa van Zijl (4 gols). En la segona part, l'avantatge ha anat augmentant, i els últims minuts els dos entrenadors han reservat jugadores per a la pròrroga. Danila So Delgado, poc efectiva en la primera part, ha sigut clau. Al remat, 30-19, i el partit que se n'anava a una inèdita pròrroga, amb el marcador inicial de zero a zero.

Nicole Morales, clau

En la pròrroga la superioritat de l'Handbol Elx ha sigut total. Amb una gran defensa –el Porriño s'ha quedat sense marcar en la primera part del temps afegit– i una gran Nicole Morales (18 parades en el partit i la pròrroga), l'Atticgo ja guanyava per tres gols (3-0) en la primera part de la pròrroga i per 7-3 al final.

El Bera Bera o el Costa del Sol Màlaga, rival

El rival de les il·licitanes eixirà del partit que diumenge disputaran a Màlaga l'actual campió i rival de les de Rocamora en la final de la temporada passada, el Costa del Sol, i el Bera Bera donostiarra, que es va imposar per un gol en el partit d'anada.