L'Handbol Elx torna a revalidar el títol Copa AON Comunitat Valenciana

El Morvedre, que va perdre la màxima categoria la temporada passada, ha plantat cara al seu pavelló

Les jugadores de l'Elx celebren el títol aconseguit a Sagunt
Les jugadores de l'Elx celebren el títol aconseguit a Sagunt / Twitter: @cbm_elche

L'AtticGo Handbol Elx ha revalidat el títol de campió de la Copa AON Comunitat Valenciana, per setena vegada consecutiva, després de véncer en la final al Morvedre per 26-32 al Pavelló René Marigil de Sagunt.

El conjunt il·licità, que milita en la Lliga Guerreras Iberdrola, ha patit per a doblegar el rival, que ha plantat cara en el marcador fins als deu últims minuts i ha arribat a tindre avantatge de dos gols (16-14) al final de la primera part.

Ja en la segona meitat, l'equip de Joaquín Rocamora ha confirmat la seua qualitat i experiència, malgrat les nombroses cares noves per a la pròxima temporada, per a igualar el marcador i, posteriorment, obrir bretxa fins al resultat final.