L'Handbol Elx supera el Granollers (26-24) i se situa segon

Les jugadores de Joaquín Rocamora han sumat dos punts claus contra el Granollers, segon classificat fins ara.

Una jugadora de l'Elx, en una acció del partit
Una jugadora de l'Elx, en una acció del partit / Twitter: @BMGranollers

L'Handbol Elx ha guanyat per 26-24 el Granollers, segon classificat fins ara, en el partit ajornat corresponent a la jornada 5 de la Lliga Guerreras Iberdrola. Amb aquesta victòria, l'equip que entrena Joaquín Rocamora se situa en segon lloc en la taula, només per darrere del Rocasa Gran Canària, amb dos partits més jugats que les il·licitanes.

El partit ha començat amb un Elx molt concentrat que ha aconseguit un parcial de 3-0 d'entrada. El Granollers ha reaccionat i ha aconseguit reduir distàncies (4-3), però la bona faena de les il·licitanes ha permés a les locals anar-se'n als vestidors amb un avantatge de tres gols (12-9).

El guió no ha canviat en la segona part i l'Elx mantenia unes còmodes rendes d'entre tres i quatre gols però, a mesura que s'acostava el final del partit, el Granollers ha pogut retallar distàncies i s'ha arribat a posar a només dos gols (21-19). Tot i això, el triomf no ha perillat i les il·licitanes s'han acabat imposant per 26-24. Ana Martínez, amb sis gols, ha sigut la millor jugadora de l'Elx.

També et pot interessar

stats