L'Handbol Elx notifica dos casos de coronavirus

La Federació Europea no suspén el partit i deixa en mans dels dos equips concretar l'eliminatòria.

Les jugadores de l'Handbol Elx defensen una acció en l'últim partit
Les jugadores de l'Handbol Elx defensen una acció en l'últim partit / Twitter: @cbm_elche

El Club Handbol Elx ha comunicat dos positius per coronavirus en la plantilla. L'equip tenia previst disputar aquest diumenge el partit de huitens de final d'European Cup contra l'Atlético Guardés que s'anava a retransmetre a través de les càmeres d'À Punt Mèdia.

Els positius han suposat la suspensió del partit, ja que, a més dels positius, la resta de la plantilla, que ja ha donat negatiu en les proves, haurà de romandre en quarantena per considerar-se contacte estret.

Tot i que en un primer moment, perillava la classificació de l'equip il·licità, la Federació Europea li ha comunicat que no elimina el club i que deixa en mans dels dos equips concretar l'eliminatòria.

Ara l'Handbol Elx i l'Atlético Guardés han de definir si l'eliminatòria es resol a un o dos partits. En cas que només fora a un partit, es jugaria a Galícia el diumenge 17 de gener a les 19:00 hores. Si els dos equips decidiren jugar partit d'anada i de tornada es jugarien també els dos a Galícia, però el primer el dissabte 16 de matí.

També et pot interessar

stats