L'Handbol Elx manté la bona dinàmica (23-24)

L'equip franjaverd ha sumat contra l'Atlètic Guardés el cinqué triomf seguit en la Lliga Guerreras

Les jugadores il·licitanes celebren el triomf
Les jugadores il·licitanes celebren el triomf / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva en la Lliga Guerreras en véncer 23-24 l'Atlètic Guardés gallec. L'equip de Joaquín Rocamora se situa cinqué en la classificació, a només un punt del segon lloc.

Les gallegues han portat la iniciativa en la primera part i fins i tot han gaudit d'un avantatge de quatre gols (9-5), però les il·licitanes s'han refet del mal inici i han retallat distàncies abans del pas pels vestidors (13-11).

L'equip de Joaquín Rocamora ha ajustat la defensa i ha millorat en atac en la represa, fet que li ha permés avançar-se per primera vegada en el duel (15-17). Però les locals no s'han rendit i s'han tornat a avançar a cinc minuts pel final (23-22). Tot i això, l'Elx ha sabut jugar amb la pressió i s'ha endut un gran triomf de terres gallegues.