L'Handbol Elx jugarà contra el Guardés els octaus de final de l'EHF European Cup

Les il·licitanes no van poder guanyar l'equip gallec en cap dels dos partits en els quals s'enfrontaren l'any passat.

L'Handbol Elx jugarà contra el Guardés els octaus de final de l'EHF European Cup

L'Handbol Elx ja coneix el seu pròxim rival en huitens de final de l'EHF European Cup. Es tracta del Club d'Handbol Atlètic Guardés, de la ciutat d'A Guarda, a Pontevedra.

Les il·licitanes derrotaren el Granollers en els dos partits que disputaren de setzens per 26 a 22 i 20 a 34, que es van poder seguir a través de les càmeres d'À Punt Mèdia. Per la seua banda, l'Atlètic Guardés va passar directament a octaus de final després que el seu rival, l'LK Zug suís, no poguera competir a causa de les restriccions derivades de la crisi del coronavirus al país centreeuropeu.

En eixe sentit, l'entrenador de l'equip alacantí, Joaquín Rocamora, no s'ha mostrat excessivament satisfet amb el rival perquè, com ha assegurat, preferien un equip estranger. A més, el fet que el primer partit siga a casa tampoc l’entusiasma. “Tots els condicionats estan en contra de tot el que havíem demanat”, ha matisat.

No obstant això, Rocamora que ha elogiat la fortalesa de l'equip gallec al qual no van poder guanyar en cap dels dos partits de l'any passat, s'ha mostrat confiat i ha assegurat que treballaran per a intentar passar l'eliminatòria. “Si realment volem que Elx siga visitat per un equip d'Europa, hem de passar l'eliminatòria”, ha sentenciat.

També et pot interessar

stats