L’handbol Elx guanya a Valladolid (18-21)

Les de Rocamora saben administrar la diferència obtinguda en la primera part i es consoliden en la part alta de la classificació.

L’Elx acumula 5 jornades sense perdre.

Gran partit de l’handbol Elx i gran triomf contra l’Aula Alimentos Valladolid per 18-21. Les il·licitanes anaren sempre per davant i les castellanes només aconseguiren acostar-se en els minuts finals, amb un 18 a 20 en el marcador. Al descans, les de Rocamora ja guanyaven per 7 a 13.

Els entrenadors dels dos equips coincidiren a dir que els primers quinze minuts de l’Elx foren ja definitius. Encara que en la segona part el Valladolid reaccionà, la distància ja fou insalvable.

Dos jugadores de l’Elx marcaren clarament les diferències. La primera, la portera, Nicole Morales, amb 20 parades de gol, superba sota els pals. La segona, la internacional i recentment subcampiona del món, Jennifer Gutiérrez, que va traure de polleguera les castellanes amb els seus 9 gols, dos de penal. Ana Isabel Martínez, amb 3 gols, sigué la segona màxima golejadora, i va fer també una gran actuació defensiva.

Amb aquests dos punts, l’Elx es consolida en la quarta posició de la classificació amb 13 punts, a només dos del líder, el Bera Bera basc. Fa 5 jornades que no perd i es mostra com un dels equips més sòlids i fiables, tant en defensa com a l’atac, amb dos autèntics punyals com són Laura Hernández i Jennifer Gutiérrez.