L'Handbol Elx disputarà la primera final europea de la seua història

El rival eixirà de l'altra semifinal entre el Michalovce eslovac i el Benfica portugués

Les jugadores d'Elx i Rocasa, abans del duel
Les jugadores d'Elx i Rocasa, abans del duel / Twitter: @cbm_elche

L'Atticgo Handbol Elx s'ha classificat per a la primera final europea de la seua història després de superar, en les semifinals, el Rocasa Gran Canària. L'equip il·licità, que ja va guanyar el partit d'anada (24-26), també ha guanyat el duel de tornada, 24-18, disputat al pavelló Esperanza Lag d'Elx.

L'Elx, campió de la lliga regular de la Lliga Guerreras Iberdrola, s'ha imposat en els tres duels directes disputats contra el seu rival, dos en Lliga i dos en competició europea.

Les de Rocamora, que es van quedar la campanya passada a les portes de la primera final europea de la seua història en caure en semifinals, s'havien marcat com un dels reptes de la temporada guanyar aquesta competició, que no disputaran l'any vinent en tindre assegurada la presència en l'EHF Lliga Europea, el segon torneig en jerarquia de l'handbol femení europeu.