L'Handbol Elx és classifica per als huitens de final de l'EHF European Cup

El conjunt il·licità s'ha imposat amb claredat al Granollers (20-34) i manté viu el somni europeu.

Ivet, màxima golejadora del partit amb set dianes, en una acció d'atac
Ivet, màxima golejadora del partit amb set dianes, en una acció d'atac / @cbm_elche

L'Handbol Elx s'ha classificat de manera brillant per als huitens de final de l'EHF European Cup després de passar per damunt del Granoller en el partit de tornada de la tercera ronda (20-34). El somni europeu està més viu que mai.

L'Elx defenia una renda de quatre gols del partit i d'anada i ha començat amb un plantejament purament defensiu, aprofitant les transicions per a obrir el marcador. Fruit d'eixa estratègia ha arribat el primer gol il·licità, de Clara Gascó. El primer quart d'hora del partit ha sigut molt igualat: 7-7 en el marcador.

El conjunt català ha començat amb més eficàcia en tir, però s'ha apreciat cert nerviosisme en les jugadores locals. Amb superioritat numèrica, han encaixat dos gols de les jugadores de Rocamora, les quals, en el minut 23 guanyaven ja per quatre gols (11-15). Però aquesta renda s'ha reduït a dos al final de la primera part (14-16). Ja no ha baixat més.

En la segona part, les de Rocamora han eixit disposades a sentenciar el partit i han posat terra pel mig. La diferència ha anat augmentant de forma vertiginosa, fins i tot amb un parcial favorable de 9-0, i el Granollers no ha trobat la manera de neutralitzar l'atac demolidor de les il·licitanes. Al final, la renda de l'anada no els ha fet falta, ja que s'han imposat per una diferència de catorze gols.