L’Handbol Elx buscarà el seu primer títol europeu en À Punt

El partit d’anada es jugarà el diumenge 19 de maig a les 12:00 hores, i la tornada, el divendres 24 a les 18:00 hores

L’Handbol Elx buscarà el seu primer títol europeu en À Punt

À Punt Radiotelevisió Valenciana oferirà en directe en el programa La finestra esportiva els dos partits de la final de l’EHF European Cup que enfrontaran l’Handbol Elx i l’MSK Iuventa Michalovce d’Eslovàquia.

L’equip entrenat per Joaquín Rocamora buscarà el primer títol europeu en la història del conjunt il·licità davant de les càmeres d’esta casa. Un duel a doble partit que es podrà seguir tant per la televisió com pel web.

El primer serà el pròxim diumenge 19 de maig a les 12:00 hores des del pavelló Esperanza Lag d’Elx. La tornada serà el divendres 24 de maig a les 18:00 hores, des del Chemkostav Arena de Michalovce.

L’Handbol Elx té entre els seus principals objectius guanyar esta competició després d’haver-se quedat a les portes la campanya passada en caure en semifinals contra l’Atlético Guardés. Ara, tractaran de refer-se amb una cita que pot ser històrica per al club.

La narració del primer partit estarà a càrrec de Dani Hermosilla i l'exjugadora internacional de l'Handbol Elx, Ivet Musons. Així mateix, en el segon partit Dani Hermosilla estarà acompanyat per Patxi Martí, entrenador amb una dilatada experiència en el món de l'handbol.

À Punt continua donant suport als esdeveniments i protagonistes més destacats del món de l’esport en el moment més important de la temporada esportiva.

També et pot interessar

stats