L'Handbol Elx agafa velocitat

L'equip franjaverd ha sumat la quarta victòria seguida en véncer el Valladolid per 27-24

Marí Carrillo intenta un llançament a porteria
María Carrillo intenta un llançament a porteria / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx comença a carburar. L'equip que entrena Joaquín Rocamora ha aconseguit la quarta victòria seguida en la Lliga Guerreras Iberdrola, en véncer 27-24 el Valladolid al pavelló Esperanza Lag.

L'equip visitant ha portat la iniciativa en la primera part i se n'ha anat al descans per davant en el marcador (13-5). La millora en defensa local en la represa ha sigut clau per a donar-li la volta al duel. Un parcial de 7-4 en els primers quinze minuts ha situat l'Elx per davant (20-19), i l'equip franjaverd ja no ha desaprofitat l'avantatge. Tessa Cornelia i Pipy Wolfs, amb sis gols cada una, han sigut les màximes golejadores il·licitanes.

Les de Joaquín Rocamora, que jugaran contra el Gijón en els quarts de final de l'EHF European Cup, visitarà l'Atlético Guardés en la pròxima jornada de la Lliga.