L'Handbol Benidorm suma la primera victòria de la temporada en la Lliga Asobal

El Port de Sagunt no ha pogut competir per dos positius en Covid-19 en la plantilla.

Alegria benidormera pel triomf
Alegria benidormera pel triomf

L'Handbol Benidorm ha aconseguit el primer triomf de la temporada en la Lliga Asobal després de superar el Guadalajara per només un gol, en un partit molt emocionant fins als instants finals. De fet a un minut per a la finalització, el resultat era d'empat. Parker, un dels millors dels de Latorre, ha desnivellat el marcador quan restaven 50 segons i ha posat en el marcador el definitiu 26 a 25.

Els benidormers han tornat a competir vora un mes després per la quarantena que es van veure obligats a complir per uns suposats casos de Covid-19. A pesar d'aquesta inactivitat, han demostrat que mentalment i físicament estan recuperats. El Guadalajara, un rival de molt de pes en la competició, li ha posat les coses molt díficils. No obstant això, els de Latorre han tingut una renda de cinc gols a favor (22-17). Rivero, amb cinc gols, ha sigut el màxim anotador de l'equip de la Marina Baixa.

El Port de Sagunt, confinat

Pel que fa al Fertiberia, del Port de Sagunt, la detecció de dos casos positius en coronavirus entre els integrants de la plantilla ha obligat a suspendre el partit contra el Granollers. Com que hauran d'estar deu dies confinats, la directiva ha demanat l'ajornament dels dos pròxims partits de l'equip.

També et pot interessar

stats