L'Handbol Benidorm aconsegueix la primera victòria visitant de la temporada

Els benidormers han guanyat el Nava per 25-27

L'Handbol Benidorm venç a la pista del Nava.

L'Handbol Benidorm ha aconseguit la primera victòria visitant de la temporada, en derrotar el Nava per 25-27 al pavelló Guerreros Naveros. El de hui era un partit ajornat corresponent a la jornada 8 de la Lliga Asobal.

El duel ha estat marcat per la igualtat des de l'inici i cap dels dos equips ha pogut distanciar-se en el marcador, encara que el Benidorm ha sigut el que ha liderat les accions. Els alacantins imposaven el ritme amb els llançament exteriors de Parker i Lignières, encara que el Nava responia, amb Rodrígo Pérez al davant de les accions ofensives. El Benidorm i el Nava se n'han anat al descans amb 11-11 en el marcador.

En la segona meitat s'ha mantingut la mateixa tònica, on l'avantatge màxim que aconseguia cada un dels equips era de dos gols. Finament l'equip alacantí ha fet ajustos en defensa, ha pres la davantera en els minuts finals, amb un gol de Folques des de l'extrem que ha sentenciat la victòria visitant i que ha fet que el Benidorm haja aconseguit dos punts importants.

L'equip de la Marina Baixa encara no havia guanyat a domicili i ara sí, contra un rival directe per la permanència. El Benidorm tornava a jugar tres setmanes després i és un dels més perjudicats de l'Asobal pels efectes de la pandèmia. En un mes haurà de disputar nou partits de Lliga, cinc dels quals són ajornats per positius per Covid-19. Dissabte, l'equip rebrà el Dicsa Modular Cisne al Palau d'Esports L'Illa.