L'Handbol Alacant s'endú la Copa Comunitat Valenciana (26-29)

L'equip de la Divisió d'Honor Plata ha donat la sorpresa contra l'únic representant valencià en la màxima categoria estatal, el Benidorm

L'Handbol Alacant, amb el trofeu de campió
L'Handbol Alacant, amb el trofeu de campió / À Punt Esports

L'Handbol Alacant ha donat la sorpresa i s'ha proclamat vencedor de la Copa Comunitat Valenciana en guanyar en la final el Benidorm per 26-29, en un partit disputat al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm. Els alacantins, que militen en Divisió d'Honor Plata han superat en la final els benidormers, l'únic representant valencià en la màxima categoria estatal de l'handbol, després del descens del Port de Sagunt.

El partit ha estat igualat fins a l'equador de la primera part, moment en què l'Alacant ha aconseguit una renda d'entre dos i tres gols, que li ha servit per a anar-se'n als vestidors per davant en el marcador (12-15). En la represa, el Benidorm ha intentat retallar distàncies, però el ben cert és que no ho ha pogut fer i els alacantins han arribat a guanyar de sis gols (16-22). Tot i l'intent final, l'equip que jugava com a local no ha pogut evitar la derrota. D'aquesta manera, l'Alacant ha trencat l'hegemonia del Benidorm en aquesta competició.

També et pot interessar

stats