L'esport espanyol trau pit a la Nucia

S'ha guardonat el Reial Madrid, que ha estat representat per l'exjugador i ara ambaixador de l'entitat, Roberto Carlos, els ciclistes Abraham Olano, Óscar Freire; i Samuel Sánchez i els campions del món en K-4. La gran absent ha sigut Alexia Putellas

Els premiats en la Gala
Els premiats en la Gala Nacional de l'Esport 2023 / Twitter: @periodistasAEPD

L'esport espanyol ha presumit de títols i medalles del seu present i del passat en la 42a Gala Nacional de l'Esport, celebrada aquest dilluns al pavelló Camilo Cano de la Nucia.

L'acte, organitzat per l'Associació Espanyola de la Premsa Esportiva (AEPE), ha comptat amb la presència d'un gran nombre d'esportistes, alguns ja retirats, i de dirigents de clubs i federacions de les diferents disciplines.

No ha estat Alexia Putellas, l'estrela mediàtica que més expectació havia alçat als voltants del recinte, qui finalment no s'ha desplaçat a la Marina Baixa per a continuar amb la recuperació de la seua lesió de genoll.

I és que així rebien a la jugadora catalana les seues companyes en el primer entrenament des que va patir una lesió greu del lligament creuat el passat mes de juliol. Huit mesos després, la millor jugadora del món ha tornat a sentir-se futbolista. Alexia no vol posar-se un dia per a reaparéixer, però en l'horitzó estan les semifinals de la Champions i, especialment, la final del 3 de juny a Eindhoven.

El president del Comité Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, ha tancat l'acte amb un discurs en el qual ha elogiat l'organització de la gala i la cultura de l'esport de la Nucia i ha enaltit el moment màgic de l'esport espanyol.

També et pot interessar

stats