L’esport es cola a les places de tots els barris de València

La Fundació Esportiva Municipal inaugura la iniciativa Esports al Barri a Patraix.

La plaça de Patraix s'ompli d'esports aquest dissabte.
La plaça de Patraix s'ompli d'esports aquest dissabte.

La plaça de Patraix s’ha convertit aquest dissabte en un autèntic terreny de joc. Rugby, karate, pàdel, judo, zumba, escacs, psicomotricitat i orientació són algunes de les activitats que la Fundació Esportiva Municipal ha apropat als veïns i veïnes del barri valencià amb el projecte Esports al Barri.

La iniciativa, que s'estrena enguany, pretén donar a conéixer l'oferta d'activitats esportives de la ciutat apropant-la als carrers, els parcs i les places de tots els barris de València. El projecte, que fomenta la participació de la població amb diversitat funcional, està dirigit a tota classe de públic, començant pels menors de cinc anys i sense límit d’edat. L’objectiu és integrar el veïnat a través d’activitats esportives i lúdiques pensades per a disfrutar en família. 

El barri de Patraix ha estrenat el calendari de jornades que tindrà les següents cites aquest 2020: 22 de febrer en el districte de Camins al Grau, 28 de març en Poblats Marítims, 25 d'abril en Campanar, 23 de maig i 13 de juny en Quatre Carreres, 19 de setembre en Jesús, 3 d'octubre en Benimaclet, 31 d'octubre en Campanar i 21 de novembre en Ciutat Vella.

També et pot interessar

stats