Esport base

L'esport base continuarà sense poder competir

La resolució és fins al 12 d'abril i la FFCV anuncia mobilitzacions

Els equips només podran entrenar-se
Els equips només podran entrenar-se
11 de març 2021 - 21:59

Segons ha fet públic hui la Generalitat, les instal·lacions esportives tancades podran obrir al 30% de l'aforament, però l'esport base continuarà com fins ara. Els equips podran entrenar-se, però no competir. Una mesura que durarà fins al 12 d'abril, quan es tornaran a revisar les condicions.

Una decisió que no ha agradat als representants de les diverses disciplines esportives. De fet, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha comunicat que donarà suport i fomentarà mobilitzacions contra la resolució, que considera "injusta". La FFCV afirma que han rebut nombroses queixes dels clubs i que aquesta mesura "provoca un tracte desigual entre l'esport i la resta d'activitats" i confia que la Generalitat reflexione sobre la decisió.

En aquest sentit, segons un comunicat de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, el Consell "castiga l'esport" amb les noves mesures. Assenyalen que la Conselleria de Sanitat intenta culpabilitzar un sector al qual el Ministeri continua fent responsable d'una taxa de contagi inferior a l'1%.

També et pot interessar

stats