L’Espanya-Holanda de l’Europeu bat el rècord d’assistència a un partit de rugbi de dones (8.900 persones)

Les lleones revaliden el títol en imposar-se amb autoritat a la selecció holandesa (54-0)

La selecció espanyola de rugbi s’ha proclamat campiona d’Europa per setena vegada, quarta consecutiva, en guanyar la selecció d’Holanda per un contundent 54 a 0 que ha deixat clara la superioritat de l’equip dirigit per José Antonio Barrio. En joc hi havia, a més, el rècord d’assistència a un partit de rugbi femení que ha aconseguit una gran resposta per part de l’afició: 8.900 persones han acudit a l’estadi Central de la Universitat Complutense de Madrid per a presenciar el duel en directe. L’esport de la pilota ovalada té cada vegada més auge, i el fet que la selecció haja aconseguit convertir-se en el combinat que més títols continentals ha guanyat, hi ha contribuït notablement.

Superioritat absoluta

Pel que fa al partit, les espanyoles no han donat cap opció a les holandeses ja que des de l’inici han dominat l’equip contrari. Patricia García ha sigut l’encarregada d’obrir el marcador amb un assaig i la conversió posterior. Anna Puig i Paula Medín han aconseguit els altres punts que han fet que Espanya se n’anara al descans amb un favorable 19 a 0. La segona part ha tingut la mateixa tònica i les lleones han aprofitat totes les ocasions de què han disposat i han anat augmentant l’avantatge fins al 54 a 0 final.

Amb aquest triomf, l’equip espanyol revalida el títol i deixa clar que hui en dia no té rival en la competició europea.