L'esforç del Morvedre no obté recompensa (24-25)

L'equip de Vicent Sos ha caigut contra el Granollers i s'allunya quatre punts de la zona de permanència

Una acció d'atac del Morvedre
Una acció d'atac del Morvedre / BM Morvedre

L'Handbol Morvedre ha patit una derrota cruel contra el Granollers a l'ovni de Sagunt (24-25) i s'allunya a quatre punts de la zona de permanència. L'equip de Vicent Sos ha remuntat un desavantatge de cinc gols en una gran segona part, però un gol de les catalanes pocs segons abans del final ha impedit puntuar les saguntines.

El Granollers ha portat la iniciativa en el marcador des del xiulit inicial, però el Morvedre ha aconseguit mantindre's a distàncies curtes durant bona part del primer acte. La poca efectivitat de cara a la porteria de les locals en els minuts finals ha eixamplat l'avantatge de les catalanes, que se n'han anat al descans amb un 9-14 favorable.

En els primers minuts de la represa s'ha mantingut el guió inicial (13-18), fins que Vicent Sos ha demanat un temps mort per a buscar la reacció del seu equip. L'aposta per atacar amb set jugadores ha canviat completament el partit i ha permés el Morvedre empatar a 19 després d'un parcial de 6-1.

Les locals han aconseguit fins i tot avançar-se en el marcador, però s'ha arribat a l'últim minut de joc amb empat. Les saguntines s'han mantingut fidels a la tàctica que els havia permés donar-li la volta al duel i han atacat en busca del gol del triomf amb la porteria buida. El Granollers ha aprofitat una pèrdua de pilota per a marcar amb un llançament des de camp propi quan faltaven deu segons i el Morvedre encara ha tingut una última possessió per a empatar. Però el llançament d'un colp franc amb el temps esgotat s'ha estavellat a la tanca defensiva. Un final molt cruel per a un equip que ha merescut molt més.

Aquesta derrota, unida a la victòria del Barakaldo contra l'altre representant valencià de la Lliga Guerreras, l'Elx, deixa l'equip de Vicent Sos a quatre punts de la permanència. Les jugadores de Joaquín Rocamora van jugar dimecres perquè aquest diumenge disputen el partit de tornada de les semifinals de l'EHF European Cup contra el Rocasa Gran Canària.

L'Elx va anar pràcticament tot el partit a remolc d'un rival a priori inferior, i tot i que va aconseguir empatar en la segona part, va acabar patint la cinquena derrota en la competició domèstica (24-27).