L'Eón Alacant jugarà la final de la Copa Comunitat Valenciana

L'equip entrenat per Luis Parro ha superat el Port de Sagunt en les semifinals (26-22) i lluitarà contra el Benidorm per a revalidar el títol

MATHEUS DE NOVAIS   EÓN Horneo Alicante
Matheus de Novais, en una acció del partit / José Ferrer (FBMCV)

El pavelló Felicísimo Ruiz d'Alacant ha acollit el primer partit oficial de la temporada d'handbol, la semifinal de la Copa Comunitat Valenciana entre l'Eón Alacant i el Port de Sagunt. Els alacantins han guanyat 26-22 els del Camp de Morvedre i jugaran la final contra el Benidorm.

Les defenses s'han imposat en els atacs en els primers minuts de joc, però l'Eón s'ha mostrat més efectiu en atac i se n'ha anat als vestidors amb avantatge en el marcador (14-12). En la represa, l'equip de Luis Parro ha mantingut l'avantatge i s'ha acabat imposant al Port de Sagunt sense massa problemes.

Ara l'Eón Alacant buscarà revalidar el títol aconseguit l'any passat contra el mateix rival, el Benidorm, l'únic representant valencià en la màxima categoria de l'handbol estatal. Els de Fernando Latorre, que enguany tornen a jugar competició europea, no els ho posaran fàcil.

També et pot interessar

stats