L'Elx Viziusport, a un pas de l'ascens

Per primera vegada, el quadre femení pot aconseguir l'ascens a la Superlliga. Ha de sumar dos punts en els dos partits que resten.

L'Elx lidera la classificació de la lliga d'ascens. Imatge María Latour
L'Elx lidera la classificació de la lliga d'ascens. Imatge María Latour / Club Voleibol Elx

Tres victòries i una derrota, aquest és el balanç que té fins ara del Club Voleibol Elx Viziusport, que lidera la fase de classificació d'ascens a la Superlliga femenina. Queden dos partits i necessita dos punts. El rival d'aquest cap de setmana és el Lugo, l'equip revelació. Juga en terres gallegues. El Lugo ve de guanyar al Madrid Chamberí, mentre que l'Elx al Cide Mallorca en la pista del conjunt balear.

Només les il·licitanes han derrotat el Lugo en la lliga d'ascens. És un partit ple d'al·licients, en el qual es podrà presenciar un duel d'alt nivell, com el que tindran la central brasilera Edna Bugmann i la receptora Raquel Palma de l'Elx contra Irene Yáñez i Lucía Prol del Lugo. Aquesta última jugadora figura com la més destacada de les últimes jornades.

La setmana següent, l'Elx disputa l'última jornada de la lligueta contra el Madrid Chamberí, en el pavelló del Toscar. A casa, l'Elx s'ha mostrat fins ara inexpugnable.

Ajudes per al viatge a Lugo

L'equip tenia previst, per ajustar-se al pressupost, desplaçar-se a Lugo amb monovolums, però una empresa d'Elx els ha patrocinat el viatge en autobús a la població gallega. A més, altres col·laboren en l'estada a l'hotel de les jugadores.

Una temporada de rècords

La segona temporada de l'Elx Viziusport en la lliga 2 ha sigut de rècord. Només ha perdut un partit en la fase regular, i un altre en la lluita per l'ascens, en què va caure 3-2 contra el Madrid Chamberí en la pista madrilenya.

El club es va marcar com a objectiu aquesta temporada pujar, i va confeccionar una plantilla de garanties. Ara està a prop d'aconseguir-ho.

En el cas de fer-ho, de jugar en l'elit del vòlei nacional, coincidiria la pròxima temporada amb el 50é aniversari del club. En categoria masculina, l'Elx va estar 10 anys en primera divisió, va jugar competició europea i va guanyar la Copa del Rei l'any 2003.

David Agulló insisteix que seria tot un esdeveniment formar part de la Superlliga del vòlei femení, cosa que seria un fet històric, a més d'escriure una pàgina en la dilatada trajectòria del club.

També et pot interessar

stats