L'Elx tornarà a jugar els quarts de l'EHF European Cup

L'equip que entrena Joaquín Rocamora també ha guanyat el partit de tornada contra el Zork Jagodina serbi (24-27)

L'Elx tornarà a jugar els quarts de l'EHF European Cup / À Punt Esports

L'Handbol Elx no ha deixat lloc a la sorpresa i ha tornat a guanyar el Zork Jagodina serbi en el partit de tornada dels huitens de final de l'EHF European Cup (24-27), després del 31-19 de l'anada. L'equip franjaverd tornarà a jugar els quarts de final de la tercera competició continental, només una temporada després, quan va caure contra el campió, el Rocasa Gran Canària.

Les il·licitanes no han volgut donar cap opció a l'equip serbi, que encara no coneixia la derrota aquesta temporada fins a la setmana passada. L'equip de Joaquín Rocamora ha marcat els dos primers gols del partit i ha anat sempre per davant en el marcador. En el descans el marcador era de 9-13 i la renda s'ha ampliat fins a set gols en la represa (9-16). La relaxació final, amb la classificació segellada, ha permés al Zork Jagodina maquillar el resultat en els instants finals. Pipy Wolfs, amb sis gols, ha sigut la màxima anotadora franjaverda.