L'Elx torna a la senda de la victòria (32-23)

El Morvedre s'ha vist clarament superat pel Màlaga (16-36) i es manté en la zona baixa de la taula

Ekaterina Zhukova fa un llanament a porteria
Ekaterina Zhukova fa un llanament a porteria / Twitter: @cbm_eche

Cara i creu per als equips valencians en la jornada 5 de la Lliga Guerreras Iberdrola. L'Elx ha aconseguit la tercera victòria de la temporada en superar el Lanzarote 32-23 i el Morvedre ha patit la quarta derrota en cinc partits en perdre clarament a casa contra el Màlaga (16-36).

L'Elx ha començat manant en el marcador, però uns minuts de bloqueig en atac han permés les insulars donar-li la volta al partit i anar-sen per davant al descans (12-14). El pas pels vestidors ha despertat l'equip de Joaquín Rocamora, que amb un parcial de 9-1 han deixat el duel vist per a sentència. Zhukova, amb sis gols, i Bitolo i África Sempere, amb cinc, han sigut les millors jugadores de l'equip il·licità, que s'ha retrobat amb el triomf després de la derrota a Gijón.

El Morvedre només ha plantat cara contra el Màlaga durant deu minuts(4-5). Un parcial d'1-9 a favor de les visitants ha trencat el partit, que se n'ha anat al descans amb un clar 7-18. La segona part a penes ha tingut història i les andaluses s'han dedicat a administrar l'avantatge fins al 16-36 final. Andrea Claramonte, amb quatre dianes, ha sigut una de les jugadores més destacades de les saguntines.