L'Elx suma el quart triomf seguit en la Lliga Guerreras (24-26)

El Morvedre ha patit la cinquena derrota consecutiva en caure per 34-22 contra el Rocasa Gran Canària

La defensa il·licitana tracta de blocar un llançament rival
La defensa il·licitana tracta de blocar un llançament de les rivals / Twitter: @BMGranollers

Cara i creu per als equips valencians en la jornada 14 de la Lliga Guerreras Iberdrola. L'Handbol Elx ha aconseguit la quarta victòria seguida en véncer el Granollers per 24-26, mentre que el Morvedre ha patit la cinquena derrota consecutiva en perdre contra el Rocasa Gran Canària per 34-22.

L'Elx ha anat pràcticament tot el partit per davant i als deu minuts de joc ja guanyava per 2-6. L'avantatge encara s'ha ampliat en el descans, ja que les jugadores de Joaquín Rocamora han agafat una renda important de set gols (10-17). Les catalanes no s'han donat per vençudes i han arribat a situar-se a només dos gols (17-19), però les il·licitanes han assegurat el triomf sense molt de patiment. Ivet Musons, amb set gols, ha sigut la millor jugadora visitant.

L'equip de Joaquín Rocamora ja pensa ara en l'eliminatòria de quarts de final de l'EHF European Cup contra el Rocasa Gran Canària, rival del Morvedre precisament aquest dimecres en Lliga.

L'equip de Vicent Sos només ha aguntat durant deu minuts (6-4) i les canàries ja guanyaven per 15-9 al descans. En la represa, les locals han ampliat l'avantatge fins al 34-22 final. Fiorella, amb cinc gols, ha sigut la millor de les saguntines, que continuaran una jornada més en llocs de descens.