L'Elx s'estrena amb victòria en la Lliga Guerreras Iberdrola

L'equip il·licità s’ha imposat a l'Handbol Salud Tenerife per 30 a 35.

Les jugadores de l'Handbol Elx, en una jugada d'atac
Les jugadores de l'Handbol Elx, en una jugada d'atac / @cbm_elche

El Club Handbol Elx s'ha estrenat en la Lliga Guerreras Iberdrola amb victòria, després d'imposar-se per 30 a 35 a la pista l'Handbol Salud Tenerife. Les jugadores il·licitanes mantenen el bon nivell que van mostrar la setmana passada en la Copa de la Reina, on van quedar subcampiones.

L'Elx va començar el partit per darrere en el marcador i va arribar a perdre de fins a tres gols. No obstant això, es va arribar al descans amb una mínima renda d'un gol d'avantatge per a l'equip local (16-15). En la represa les jugadores il·licitanes es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir una renda màxima de fins a huit gols (24-32). Però en els instants finals, el Tenerife va retallar distàncies fins a deixar el marcador en un 30-35. María Flores i Clara Gascó, amb set dianes cada una, han sigut les màximes golejadores del partit.

L'altre equip valencià de la categoria, el Morvedre, va debutar en la màxima competició lliguera de l'handbol femení amb derrota. Les de Montse Puche van lluitar fins al final, però van acabar cedint contra el Rocasa Gran Canària.