L'Elx rescata un punt contra el Màlaga (23-23)

L'equip de Joaquín Rocamora ha aconseguit un punt amb un gol en l'últim segon

So Delgado, en una acció del partit
So Delgado, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha aconseguit un empat agònic en la visita del Màlaga a l'Esperanza Lag. Un gol de Clara Gascó en l'últim segon ha situat el definitiu 23-23 i ha permés l'equip franjaverd sumar un punt valuós contra un dels millors equips de la Lliga Guerreras.

El partit ha estat marcat per la igualtat i les constants alternatives en el marcador. Les de Joaquín Rocamora han portat la iniciativa en els primers minuts, però les andaluses se n'han anat per davant el marcador (14-16) als vestidors, en una primera part on els atacs s'han imposat a les defenses.

En la represa, s'ha mantingut la igualtat però el guió del partit ha canviat. Les defenses s'han endurit i les jugadores no han trobat els gols amb tanta facilitat. Al final, repartiment de punts en un duel molt parell. Danila Patricia So Delgado, amb sis gols, ha sigut la màxima anotadora del partit.