L'Elx pren avantatge

L'equip franjaverd ha guanyat 20-24 el Porriño en el partit d'anada dels quarts de final del play-off pel títol

Do Nascimento, en una acció del partit
Do Nascimento, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha fet un pas de gegant per a classificar-se per a les semifinals del play-off pel títol de la Lliga Guerreras Iberdrola. L'equip de Joaquín Rocamora ha vençut 20-24 el Porriño en terres gallegues en l'anada dels quarts de final.

La igualtat ha sigut la tònica en l'inici del duel, però l'Elx ha aconseguit una renda de dos gols a la fi de la primera part (9-11). Les gallegues han pogut empatar en la represa (14-14), però l'equip de Joaquín Rocamora ha tornat a escapar-se en el marcador en els últims minuts.

Tessa Cornelia i Alexandra Do Nacimento, amb sis gols cada una, han sigut les màximes anotadores il·licitanes. Ara les franjaverdes hauran de certificar el pas a les semifinals, on espera segurament el líder de la fase regular, el Bera Bera, la setmana que ve a l'Esperanza Lag.