L'Elx posa peu i mig en els quarts de final de l'EHF European Cup

L'equip il·licità ha guanyat per 16-34 el Maccabi en el partit d'anada i haurà de certificar la classificació diumenge, en un partit que À Punt retransmet en directe a les 12:00 hores

handbol

L'Handbol Elx ha deixat pràcticament sentenciada la classificació, per primera vegada en la història del club, per als quarts de final de l'EHF European Cup. L'equip que entrena Joaquín Rocamora ha guanyat per un contundent 16-34 el Maccabi Arazim en l'anada dels huitens de final, en un duel disputat al pavelló Esperanza Lag.

L'Elx s'ha mostrat molt superior al rival des de l'inici, i en el minut 10 ja guanyava per 2-8. L'avantatge no feia més que augmentar i les de Joaquín Rocamora se n'han anat al descans amb un còmode 6-17 a favor. En la represa, el decorat no ha canviat i les diferències encara s'han vist ampliades fins al 16-34 final.

Elena Martínez, amb huit gols, i Celia Guilabert, amb sis, han sigut les il·licitanes més destacades, en un duel en què també ha brillat la portera Pamela Rodrigues, que ha parat vora el 50% dels llançaments que ha rebut.

Ara l'Handbol Elx haurà de certificar la classificació per als quarts de final de l'EHF European Cup en el partit de tornada, que es disputarà al pavelló Esperanza Lag diumenge. El programa La finestra esportiva de la televisió d'À Punt Mèdia oferirà el duel en directe des de les 11:55 hores.