L'Elx Mustang venç el BM Castelló i continua imparable

La Lliga Guerreras d'handbol ha iniciat la segona volta amb la huitena victòria consecutiva de l'Elx Mustang. Ha sigut contra el BM Castelló, per 31-29.

Club Balonmano Elche (@cbm_elche)
Club Balonmano Elche (@cbm_elche)

L'Elx Mustang continua imparable. En la jornada 14, que inicia la segona volta de la Lliga Guerreras, ha derrotat per 31-29 el BM Castelló al pavelló de Carrús. És la huitena victòria consecutiva de les il·licitanes, que ja són cinquenes en la classificació. Contràriament, el Castelló ja enllaça nou derrotes i és cuer. La diferència en punts ho diu tot: 20 contra només 3. Els números no solen enganyar en aquests casos. I sembla clar  que l'equip de Joaquín Rocamora ha agafat l'autopista des de fa algunes setmanes. El bon estat de forma ja el va demostrar la setmana passada derrotant l'Atlètic Guardés, un dels favorits.

El CH Canyamelar València i el CB Morvedre també perden 

No és només el BM Castelló el que travessa una situació delicada. El Canyamelar València i el CB Morvedre han perdut els partits. El Canyamelar, en casa contra l'Atlètic Guardés, per 18-37. Un marcador molt gros, malgrat que jugaven contra un dels favorits. Una derrota en casa que deixa les jugadores en l'onzena plaça en una lliga de 14 equips. Parar les gallegues era un repte quasi impossible, però un marcador en què el visitant  dobla en gols l'equip local demostra la diferència que hi ha entre els dos equips. En la classificació el Canyamelar només té 7 punts.

El CB Morvedre va guanyar contra el BM Suazo per 21-22, una victòria que els aporta dos punts valuosos per a l'equip. 

També et pot interessar

stats