L'Elx jugarà la semifinal de la Copa de la Reina

El conjunt il·licità ha donat la sorpresa en la competició i ha guanyat el campió de la passada edició, el Bera Bera.

Imatge: @cbm_elche

L'Elx ha fet saltar la sorpresa en el primer partit de quarts de final de la Copa de la Reina en superar al defensor del títol, el Super Amara Bera Bera per 24 a 28. Les il·licitanes han guanyat, contra pronòstic,i l'equip ha sigut superior durant tot un partit i ja al descans el marcador reflectia un 13 a 14 esperançador.

L'Handbol Elx amb una fèrria defensa amb una actuació destacada en la porteria de Nicole Morals només van estar per davall en el marcador en el minut 22 amb un 11 a 10.

Les jugadores de Joaquín Rocamora fins i tot van tindre 5 gols d'avantatge per a tancar el partit amb un definitiu 24 a 28 en què Ivets Musons va ser la màxima golejadora del partit amb 11 gols.

Les il·licitanes s'enfrontaran dissabte, en semifinals, a l'Handbol Aula Alimentos Valladolid.