L'Elx guanya un lluitador Morvedre i ja pensa en Europa

Duel autonòmic d'alt nivell entre dos equips intensos que han donat espectacle. 25-20 ha sigut el resultat final, però la igualtat ha sigut màxima en tot l'encontre.

Deia l'entrenador de l'Elx, Joaquín Rocamora, en la prèvia que, després de 25 dies sense jugar per ajornaments de partits provocats per la pandèmia, el seu equip era un meló: veus que està bo per fora, però és tota una incògnita fins que no l'encetes.

Els ha costat molt a les il·licitanes desnivellar el partit. Imprecisions i pèrdues de baló constants, afegides a una pressió i una intensitat superlativa del Morvedre en defensa han fet que el partit acabara en taules al descans, 11 a 11.

Les locals han xafat l'accelerador en la represa i han aconseguit traure el primer avantatge significatiu. Les jugadores importants de l'Elx han fet acte de presència. Ivet, Ana, María... es feien grans en atac, però sobretot la millor defensa ha provocat un xicotet forat en el marcador.

Menció especial mereix la portera de l'Elx, Nicole. Havia entrat en la segona part i, amb sis intervencions, ha decantat la balança d'un partit trepidant que deixa satisfets els dos conjunts. L'un, pel partit completat i el nivell defensiu que ha mostrat a la pista i l'altre, que ha tornat a la competició guanyant, agafant ritme i provant totes les seues jugadores.

Sense temps per a res, ja toca pensar en Granollers. El somni d'estrenar-se a Europa està més prop. Es podrà veure pel web d'À punt dissabte a les 18:00 hores.