L'Elx guanya a Gran Canària i es manté colíder

L'equip de Joaquín Rocamora ha derrotat el Rocasa per 23-25 i suma tres triomfs en tres jornades

Paola Bernabé cobos, en una acció del partit
Paola Bernabé cobos, en una acció del partit / Twitter: @BMRemudas

L'Handbol Elx continua en estat de gràcia. L'equip que entrena Joaquín Rocamora ha aconseguit la tercera victòria en tres jornades, en véncer per 23-25 el Rocasa Gran Canària. Les franjaverdes són colíders de la Lliga Guerreras, amb 6 punts, empatades amb el Valladolid.

L'Elx ha començat amb més encert ofensiu i ha disposat dels primers avantatges del duel (5-7), però la reacció local ha pressionat en el marcador en el descans (12-13). Un parcial de 7-4 d'entrada en la represa ha capgirat el marcador (19-17), però les franjaverdes no han abaixat els braços i han respost amb un 0-5, que ha situat el 19-22 a falta de deu minuts. Les canàries han tornat a pressionar el marcador (21-22), però els dos punts se n'han anat cap a Elx.

Alexandra do Nascimento, autora de set gols, ha sigut la jugadora més destacada de l'equip de Joaquín Rocamora, que la setmana que ve rebrà el Beti-Onak a l'Esperanza Lag.

Derrota en l'últim segon de l'Elda Prestigio

L'Elda Prestigio ha patit la primera derrota de la temporada en caure per 30-29 contra l'Oviedo, amb un gol encaixat pràcticament en l'últim segon del partit.

L'equip que entrena Chema Vives ha començat dominant i ha gaudit de rendes màximes de quatre gols (2-6), però poc a poc l'equip local ha anat retallant distàncies i li ha donat la volta al duel just abans del descans (16-15). La igualtat s'ha mantingut en la represa, amb avantatges molt reduïts per als dos equips. I amb tot per decidir s'ha arribat a l'últim minut de joc (29-29), però un gol de l'Oviedo pràcticament sobre la botzina ha evitat que l'Elda Prestigio puntuara.

L'equip de Chema Vives, que encara té pendent de jugar el partit de la segona jornada, es queda amb dos punts en la taula, després d'un triomf i una derrota. Dissabte que ve, les d'Elda debutaran a casa en el duel contra el Valladolid, que tindrà lloc al pavelló Florentino Ibáñez a les 18:00 hores.