L'Elx es consolida entre els primers després de guanyar el Porriño (32-19)

El Morvedre va empatar a 25 contra el Liberbank Gijón a l'Internúcleos del Port de Sagunt.

L'Elx ha guanyat al pavelló de Carrús el Porriño per 32 a 19 i el Morvedre va aconseguir ahir un merescudíssim empat contra el Liberbank Gijón a l'Internúcleos del Port de Sagunt.

L'equip de Joaquín Rocamora no ha donat opcions al rival i encara que en la primera part no ha pogut imposar amb claredat la seua superioritat, sí que ho ha fet abans d'anar al descans. Les gallegues, que havien aguantat els atacs de les contrincants i havien aconseguit posar-se amb un gol per davant (8-9, min 20), s'han hagut de rendir al millor joc rival i ja no han pogut tornar a tindre avantatge. A la mitja part s'ha arribat amb un resultat de 17 a 11 favorable al conjunt local.

Esta renda ha permés al tècnic franjaverd menejar la banqueta i donar minuts a totes les jugadores. En el segon període, el domini ha possibilitat que l'Elx es distanciara en l'electrònic. Amb esta victòria el conjunt il.licità se situa en la tercera plaça de la Lliga Guerreras, a només un punt del líder, el Granollers i amb dos partits menys. La màxima anotadora del partit ha sigut Giselle Menéndez.

Merescudíssim punt per al Morvedre

El Morvedre va empatar a 25 contra el Liberbank Gijón a l'Internúcleos del Port de Sagunt. La igualtat va ser la tònica general del partit, amb una gran actuació davall dels pals de la portera local Amparo Aguas. En els minuts finals, esta acció des dels 7 metres de Sara Fushu deixava l'empat definitiu al marcador. El Morvedre continua penúltim en la classificació.