L'Elx completa la gesta i jugarà la final de la Lliga Guerreras

L'equip franjaverd ha guanyat el líder de la fase regular, el Bera Bera, per 22-26 en el tercer i definitiu partit

Paola Bernabé, en una acció del partit
Paola Bernabé, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha fet història. L'equip de Joaquín Rocamora ha culminat la gesta i jugarà la final de la Lliga Guerreras Iberdrola. Les franjaverdes han guanyat el líder de la fase regular, el totpoderós Bera Bera, per 22-26 a Sant Sebastià en el tercer i definitiu partit de l'eliminatòria.

Les basques han començat millor el partit, però les il·licitanes s'han refet i han començat a disposar dels primers avantatges. La bona defensa i la gran actuació de la portera Nicole Morales han donat una renda de fins a sis gols a les de Joaquín Rocamora, que se n'han anat al descans cinc gols amunt (10-15).

En la represa, a l'Elx no li ha tremolat el pols. L'equip franjaverd ha continuat defenent a un gran nivell i ha acabat per desesperar el Bera Bera, que no trobava manera de superar Morales. Mentrestant, Tessa Cornelia Van Zijl, autora de deu gols, ha seguit trobant la porteria rival amb facilitat. Les locals no han aconseguit ni tan sols acostar-se al marcador i les franjaverdes han fet història en arribar a la final.

Ara l'Elx lluitarà per ser campió de Liga contra el Màlaga en la final, que també es disputarà al millor de tres partits i amb el factor pista a favor de les andaluses.

També et pot interessar

stats