L'Elx avança a semifinals de la Copa de la Reina (22-19)

Les il·licitanes han guanyat 22-19 el Granollers en el partit que ha obert els quarts de final a Telde (Gran Canària)

Una jugadora de l'Elx celebra la victòria
Una jugadora de l'Elx celebra la victòria / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx passa a semifinals de la Copa de la Reina 2021 després d'imposar-se aquest divendres per 22-19 al Granollers, en el partit que ha obert els quarts de final del torneig que se celebra en Telde (Gran Canària).

El primer temps ha estat igualat fins a la recta final, quan les il·licitanes van aconseguir un avantatge de dos gols que els ha permés arribar al descans amb avantatge (11-9). Encara que l'equip català ha aconseguit l'empat en la segona part, l'Elx s'ha mostrat més efectiu en el tram final per a confirmar el triomf.

Les il·licitanes s'enfrontaran aquest dissabte en semifinals al guanyador del duel entre el Màlaga i el Bera Bera de Sant Sebastià. En l'altra banda del quadre de la 42 edició de la Copa de la Reina s'enfrontaran l'Atlètic Guardés i el Gijón i el Rocasa Gran Canària i el Valladolid.