L'Elx atropella el Gijón (35-17)

L'equip de Joaquín Rocamora ha sumat el segon triomf seguit en la Lliga i es manté cinqué

Clara Gascó, en una acció del partit
Clara Gascó, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha sumat la segona victòria en la Lliga Guerreras en tot just tres dies en guanyar àmpliament el Gijón per 35-17. Aquest nou triomf manté l'equip de Joaquín Rocamora en cinqué lloc de la classificació quan falta només una jornada perquè acabe la fase regular.

El partit s'ha decidit en l'equador de la primera part, després d'una eixida fulgurant de les franjaverdes (9-1). L'avantatge en el descans ja era d'onze gols per a les locals (19-8).

Amb tot decidit, en la represa la renda no ha parat de créixer fins al 35-17 final. Tessa Cornelia, amb set dianes, ha sigut la màxima anotadora del partit. L'Elx tancarà la fase regular de la Lliga d'ací a dues setmanes visitant el Beti Onal navarrés.