L'elit de vela vol tornar al 2020 a València

El Luna Rossa guanya la 52 Super Series.

El Luna Rossa celebrant el triomf
El Luna Rossa celebrant el triomf / Nico Martinez
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
Amàlia Sebastián
23 de setembre 2018 - 00:15

La 52 Super Series València Sailing Week és ja història. Després de cinc dies de competició en aigües de la Malva-rosa, s'ha posat el punt final a la competició i també a la temporada de vela. La falta de vent durant la jornada ha impedit que es disputarà cap mànega i, per tant, s'han donat per bons els resultats de l'anterior jornada.

Així, el Luna Rossa de l'italià Patricio Bertelli, ha sigut el guanyador d'una prova que ha portat els millors regatistes del món després d'11 anys de nou a València. El podi l'han completat el Quantum Racing i el Platoon.

València era l'última prova del circuit i, pel que fa a la classificació general, els nord-americans del Quantum han acabat guanyadors amb 37 punts d'avantatge sobre el Platoon. El vaixell de Pepe Ribes havia quedat empatat amb l'Azzurra de la família Roemmers després de les 42 proves disputades. El resultat obtingut a la regata de València l'ha situat al segon lloc del podi de la general que completa en tercer lloc els italo-argentins de l'Azzura.

La bona notícia és la bona predisposició dels organitzadors del campionat a tornar a competir a València. Segons Agustín Zulueta, director general de la 52 Super Series, la ciutat de València té "unes grans instal·lacions" després de la celebració a l'any 2007 de la Copa de l'Amèrica. "València és coneguda a tot el món com un dels epicentres de la vela i seria il·lògic que no tornàrem ací", ha afegit.

També et pot interessar

stats