L'efectivitat de l'Inter Movistar s'imposa al Llevant (5-3)

L'equip granota es queda en la part baixa de la classificació, però acabarà la jornada a només un punt dels llocs que donen accés a jugar la Copa d'Espanya

Els jugadors de l'Inter celebren un gol
Els jugadors de l'Inter celebren un gol / Twitter: @InterMovistar

El Llevant ha patit la sisena derrota de la temporada en caure 5-3 contra l'Inter Movistar. L'equip granota ha pagat la falta d'encert de cara a porteria contra un equip molt més efectiu i es queda a la part baixa de la classificació.

El partit s'ha posat molt costera amunt per als llevantinistes, ja que els madrilenys s'han avançat 3-0 en l'equador de la primera part. Però un gol de Jamur poc abans del descans ha donat esperances als granotes.

En la represa, l'Inter ha tornat a ampliar l'avantatge, però Roger i Rafa Usín han situat el Llevant a només un gol quan faltaven huit minuts. Una diana local poc després ha posar fi a les esperances de puntuar dels granotes, que tancaran la jornada tercers o quarts per la cua, però a només un punt dels llocs que donen accés a jugar la Copa d'Espanya i els play-offs pel títol.