L'efectivitat del Bidasoa tomba el Benidorm

Els bascos no han donat opció als de la Marina que, en acabar els primers 30 minuts, ja els guanyaven per sis gols.

Que al Benidorm està pesant-li el nou calendari provocat per la Covid és un fet. L'equip està pagant l'eixida de Jorge Luis Pabán i el portugués Jorge Costa: dos homes importants que deixaren la plantilla massa curta per a jugar partits cada tres dies. Aquest enfrontament correspon a la jornada 12 i precedit d'una victòria important a Aranda. Dos partits a domicili en 72 hores.

El Bidasoa ha eixit beneficiat de l'intercanvi de colps en la primera part. Sols els cinc primers minuts han sigut igualats. Poc a poc la defensa del Benidorm ha quedat superada per l'atac del segon classificat de la Lliga Asobal.

Amb una diferència de sis gols ha començat el segon període. El Bidasoa en volia més i ha aconseguit augmentar l'avantatge fins als 9 gols. El Benidorm, lluny d'anar-se'n del partit, ha tret l'esperit lluitador i ha tractat de retallar distàncies.

A la fi, derrota de quatre a Artaleku, i ja toca pensar en el duel de dissabte a las 18:00 hores al Palau l'Illa de Benidorm, contra l'Ángel Ximénez Puente Genil.