L'atletisme valencià bat rècords a Huelva

Rècord d'Espanya de Carmen Marco i mínima mundial i europea per a Víctor Ruiz

Carmen Marco i Víctor Ruiz han batut rècords a Huelva
Carmen Marco i Víctor Ruiz han batut rècords a Huelva / Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana

El Meeting Iberoamericà de Huelva ha deixat grans registres per als atletes de la Comunitat Valenciana. Carmen Marco (València CA) forma part de l'equip nacional que ha batut el rècord d'Espanya de 4x100, mentre que Víctor Ruiz (Platges de Castelló) ha aconseguit el rècord autonòmic en els 3.000 metres obstacles.

La velocista d'Oriola s'ha refet de la decepció del Campionat Iberoamericà de la Nucia, on van ser desqualificades. La pupil·la de Rafa Blanquer ha fet l'última posta en la final i ha travessat la meta amb un temps de 43,28 segons que millora, al costat de les seues companyes Sonia Molina, Lucía Carrillo i Paula Sevilla, l'anterior plusmarca en tres centèsimes.

Per la seua part, el fondista d'Utiel, amb un temps de 8 minuts i 16,42 segons, té premi amb les mínimes per al Mundial d'Eugene (Estats Units) i per a l'Europeu de Munic (Alemanya). A més, és la cinquena millor marca mundial de l'any i un nou rècord autonòmic en els 3.000 m obstacles, que tenia quasi 38 anys.

L'anterior plusmarca estava en possessió de l'alacantí Domingo Ramón des que va córrer en 8:17:27 en els Jocs Olímpics de Los Angeles (10 d'agost de 1984). El deixeble de Pepe Ortuño, a més, ascendeix fins al lloc tretze del rànquing espanyol de tots els temps.

També et pot interessar

stats