L'Atlético Guardés pren avantatge (22-23)

L'Handbol Elx haurà de remuntar en terres gallegues per a passar a la final de l'EHF European Cup

Raquel Moré, en una acció del partit
Raquel Moré, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha perdut per 22-23 contra l'Atlético Guardés en el partit d'anada de les semifinals de l'EHF European Cup disputat al pavelló Esperanza Lag. L'equip franjaverd ara està obligat a guanyar en terres gallegues, on ja va guanyar en la Lliga Guerreras, per a jugar la primera final europea de la història del club.

L'Elx ha començat millor i ha aprofitat el poc encert ofensiu de l'Atlético Guardés, que ha tardat vora set minuts a inaugurar el marcador, per a posar terra pel mig (4-1). Però poc a poc les gallegues han anat desxifrant la defensa de l'equip de Joaquín Rocamora i han capgirat el marcador (9-12). La reacció final de les franjaverdes ha permés almenys arribar al descans amb empat (12-12).

La igualtat ha sigut la tònica en la represa. Les alternatives en el marcador han sigut constants, però cap dels dos equips ha aconseguit una renda superior a un gol. I ha sigut l'Atlético Guardés qui s'ha acabat enduent-s'ho.

El somni europeu ara passa per guanyar dissabte que ve, a les 19:30 hores, en terres gallegues, en un partit que es podrà veure en directe pel web d'À Punt Mèdia.