L'Atlètic Saguntí, l'Atzeneta, l'Acero i el Torrent jugaran el play-off d'ascens a Segona RFEF

Aquests quatre equips lluitaran per acompanyar el campió del grup, el València Mestalla, en la quarta categoria del futbol estatal

Jugadors de l'Atlètic Saguntí, el Torrent, l'Atzeneta i l'Acero
Jugadors de l'Atlètic Saguntí, el Torrent, l'Atzeneta i l'Acero / À Punt Esports

L'Atlètic Saguntí, l'Atzeneta, l'Acero i el Torrent jugaran la promoció d'ascens a Segona RFEF. Aquests quatre equips buscaran acompanyar el campió del grup sisé de Tercera RFEF, el València Mestalla, en la quarta categoria del futbol estatal.

Aquesta fase es jugarà en format d'eliminatòria i els enfrontarà durant els tres pròxims caps de setmana. El segon classificat, l'Atlètic Saguntí, jugarà contra el cinqué, el Torrent, i el tercer, l'Atzeneta, contra el quart, l'Acero. Els guanyadors s'enfrontaran en la final de la fase territorial el 15 de maig, en camp neutral.

Totes les eliminatòries d'aquesta fase territorial es jugaran a partit únic de noranta minuts amb una pròrroga de trenta en cas d'empat. Si persisteix la igualtat, no hi haurà penals i passarà a la ronda següent l'equip millor classificat en la fase regular.

El vencedor d'aquesta primera fase es classificarà per a disputar la final nacional per l'ascens, que també es jugarà en format d'eliminatòria a partit únic. Aquesta ronda decisiva emparellarà els díhuit vencedors de la segona fase, de manera que s'enfrontaran els millors classificats contra els pitjors.

També et pot interessar

stats