L'Alzira, amb un peu en la final per l'ascens a la LNFS

El Peníscola ha empatat a 3 contra l'Atlético Benavente i disputarà la tornada a casa

L'Alzira ha guanyat 3-2 el campió de la Copa del Rei, l'Antequera. Un empat en el partit de tornada, que es disputarà la setmana vinent a la ciutat malaguenya, li valdria per a disputar la final per l'ascens a la Primera Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

L'equip de la Ribera ha empatat en dues ocasions el partit. En el tram final s'ha avançat per primera vegada en l'eliminatòria per a desencadenar la bogeria entre els aficionats locals, que han omplit el Palau d'Esports.

En la final l'Alzira es podria enfrontar al Peníscola, que també ha començat aquest dissabte el camí cap a l'ascens després d'haver perdut la categoria la temporada passada. En el primer partit, disputat al camp de l'Atlético Benavente, han empatat a tres després de tindre dos gols d'avantatge quan faltaven menys de tres minuts per al final.

Els del Baix Maestrat, que van acabar la temporada regular en la segona posició, tindran el factor pista favorable en el segon partit. Saben que mantenint una hipotètica igualada al final del temps reglamentari i de la pròrroga serien finalistes sense passar per la sort dels penals.