L'Alzira, a un pas de la Primera Divisió de futbol sala

L'equip de la Ribera Alta ha guanyat el primer partit de la final del play-off d'ascens contra el Burela en la tanda de penals

Els jugadors de l'Alzira celebren un dels gols
Els jugadors de l'Alzira celebren un dels gols / Twitter: @AlziraFS

L'Alzira ha guanyat el primer partit de la final del play-off d'ascens a la Primera Divisió de futbol sala i es queda a només un pas de pujar de categoria. L'equip de la Ribera Alta ha superat el Burela gallec en la tanda de penals (3-5), després que el duel acabara en empat a dos amb pròrroga inclosa.

El partit ha començat molt malament per als interessos dels alzirencs, ja que els gallecs s'han avançat en el primer minut de joc. Però Carlitos ha respost de seguida amb l'empat a un, a penes un minut després. El marcador ja no s'ha mogut fins que Gon Castejón ha avançat els visitants només començar la represa. Però el Burela no s'ha rendit i ha restablit la igualada a tres minuts per al final.

Amb empat a dos en el marcador, s'ha hagut de jugar una pròrroga de dues parts de tres minuts. I pràcticament no ha passat res fins al final de la segona. L'àrbitre ha expulsat el porter Nacho Serra i l'Alzira ha hagut de jugar els últims 90 segons del duel amb un jugador menys. Però ha resistit heroicament i el guanyador del primer partit s'ha hagut de decidir en la tanda de penals. Porky ha aturat el quart llançament gallec i l'Alzira no n'ha errat cap. Gustavo, amb el cinqué i definitiu, ha donat el triomf a l'equip de Braulio Correal.

Ara l'eliminatòria viatja al Palau d'Esports d'Alzira, que acollirà el segon partit de la sèrie, dissabte que ve a les 19:00 hores. Si els de la Ribera Alta tornen a guanyar, seran nou equip de Primera Divisió, on acompanyaran el Peníscola. Si perden, encara tindran una nova oportunitat, en el tercer i definitiu partit en terres gallegues.