L'Alzira i el Peníscola sumen un punt molt valuós

Els de la Ribera Alta han empatat contra el Cartagena i els del Baix Maestrat han frenat el líder, el Barça (3-3)

BeFunky collage (19)
Dues accions del Cartagena-Alzira i el Peníscola-Barça / Twitter: @AlziraFS i @peniscolafs

La jornada dissetena de la Primera Divisió de futbol sala ha deixat dos resultats molt positius per als equips valencians, que, a priori, s'enfrontaven a dos equips complicats, el Barça i el Cartagena. Però tant el Peníscola com l'Alzira han aconseguit sumar un punt contra dos candidats al títol de Lliga.

L'Alzira s'acosta a la permanència

L'Alzira ha empatat 3-3 en la visita al Cartagena, que es va proclamar campió de la Supercopa d'Espanya fa a penes una setmana. L'equip entrenat per Braulio Correal ha plantat cara als murcians en tot moment i ha respost a cada gol local amb una altra diana. Joaki i Peiró han restablit la igualada després que el Cartagena s'avançara en dues ocasions, però Motta ha tornat a avançar els locals abans del descans.

En la represa, les defenses s'han imposat als atacs i s'ha arribat al tram final del duel amb el mateix marcador. L'expulsió del porter Fede ha complicat un poc més el partit, però l'Alzira ha sabut aguantar dos minuts en inferioritat per a mantindre's viu. I quan falten tres minuts pel final, Joan ha marcat el definitiu 3-3. Amb aquest resultat, els de Braulio Correal se situen a només quatre punts de la permanència.

El Peníscola frena el líder

El Peníscola ha aconseguit sumar un gran punt en la visita del líder, el Barça, al Juan Vizcarro (3-3), en un partit en què fins i tot podria haver sumat tres punts. Només un gol de Dyego en el minut 39 ha evitat el triomf de l'equip de Santi Valladares.

Els catalans han imposat el seu joc en la primera part i se n'han anat al descans amb un 0-2, gràcies als gols d'Antonio i Dyego. Perpo només començar la represa, en a penes un minut, Luciano i Paniagua han restablit la igualada. Novament Paniagua, ja en el minut 33, ha desfermat la bogeria al Juan vizcarro amb el 3-2, però el gol a última hora de Dyego ha servit el Barça per a rescatar un punt.

Els peniscolans es queden amb dènou punts, cinc per damunt de la zona de descens, i a sis del huité lloc, que dona accés a jugar el play-off pel títol.