L'Alzira i el Peníscola perden a casa

Els de la Ribera Alta i els del Baix Maestrat han caigut contra dos històrics del futbol sala espanyol, El Pozo i l'Inter

Álex Naranjo, de l'Alzira, i José Mario, del Peníscola
Álex Naranjo, de l'Alzira, i José Mario, del Peníscola / Twitter: @AlziraFS i @peniscolafs

La novena jornada de la Primera Divisió de futbol sala ha deixat una doble derrota valenciana contra dos dels equips històrics d'aquest esport. L'Alzira ha perdut 1-2 contra El Pozo Múrcia i el Peníscola ha caigut per 1-5 contra l'Inter Movistar.

L'equip de la Ribera Alta ha plantat cara als murcians, però no ha sigut capaç de puntuar i es manté cuer, a cinc punts de la permanència. Els de Braulio Correal han encaixat dos gols en la primera part, però la diana de Rafa Usín només començar la represa els ha donat esperances d'aconseguir almenys un punt. Però el marcador ja no s'ha mogut i els visitants s'han endut el triomf.

El Peníscola ha rebut un castic massa sever contra l'Inter Movistar. Els de Santi Valladares han patit la tercera derrota de la temporada en un partit en què els madrilenys han sigut superiors, però no amb la diferència que ha mostrat el marcador final. La falta d'encert de cara a porteria ha penalitzat els del Baix Maesrat, que han encaixat dos gols en la primera part. En la represa, tres noves dianes visitants han acabat de sentenciar el duel, que ha maquillat Diego Sancho amb l'1-5 definitiu. Tot i la derrota, els peniscolans es mantenen entre els huit primers classificats, una posició que els permetria jugar la Copa d'Espanya.