L'Almoradí aconsegueix l'ascens a la Superlliga

El Club Volei Almoradí jugarà en la màxima categoria com a segon classificat.

L'Almoradí ha quedat segon classificat en la lligueta d'ascens | EP
L'Almoradí ha quedat segon classificat en la lligueta d'ascens | EP

El Club Voleibol Almoradí estarà en la màxima categoria. El conjunt del Baix Segura ha aconseguit en la fase d'ascens una de les dos places que donen el passaport a la Superlliga. L'altre equip valencià, el Mediterrani de Castelló, no ha pogut tornar a l'elit del volei.

La lligueta d'ascens ha estat molt renyida: els detalls han marcat els moments decisius i la majoria dels partits s'han jugat en el tie-break. L'Almoradí puja com a segon classificat, després del primer, el Lugo, que partia com a favorit.

L'equip de Pedro Miralles va iniciar la fase d'ascens amb una disputada victòria per 3-2 contra el Mediterrani en el duel valencià. En la següent jornada va derrotar el Dumbría, l'equip de la població on tenia lloc la lligueta, pel mateix marcador.

Tot estava obert en l'últim partit, el Lugo necessitava la victòria i la va aconseguir davant l'Almoradí per un ajustat 3-2. En l'altre enfrontament, el Mediterrani, perdia contra el Dumbría per 3-1.

El quocient de punts li ha donat la segona plaça i l'ascens a l'Almoradí. L'únic partit que ha guanyat en aquesta fase el Mediterrani ha sigut davant el Lugo, al qual va derrotar per 3-2.

La pròxima temporada hi hauran dos equips valencians en l'elit del voleibol: l'Illa Grau de Castelló i l'Almoradí.

També et pot interessar

stats