L'Alcodiam es queda a un pas de la Champions però jugarà l'Europa WSE Cup

L'equip d'hoquei patins d'Alcoi jugava fa dues temporades en l'OK Plata i la temporada passada va ser la revelació de la lliga

Els jugadors de l'Alcodiam, durant un descans del partit
Els jugadors de l'Alcodiam, durant un descans del partit / Facebook: P.A.S Alcoi

L'Alcodiam s'ha quedat a les portes de fer història per a l'hoquei sobre patins de la Comunitat Valenciana per no poder classificar-se per a la Lliga de Campions i finalment jugarà l'Europa WSE Cup, coneguda anteriorment com a Copa CERS, el segon escaló de les competicions europees de clubs.

L'equip d'Alcoi no ha superat ronda després d'acabar tercer del grup A de la prèvia de la Lliga de Campions que des del divendres i fins al diumenge s'ha celebrat a la ciutat francesa de Coutras, amb la participació del Forte dei Marmi italià, els portuguesos del Braga i els francesos del Coutras, que actuaven com a amfitrions.

Les coses van començar a tòrcer-se per al PAS Alcoi en el seu debut el divendres a la nit enfront del Braga portugués, en un duel més que igualat que va poder guanyar qualsevol dels dos equips, i la victòria ha sigut finalment per al conjunt lusità per 3-2.

El dissabte poc van poder fer els de Lorenzo Pastor enfront dels italians del Forte dei Marmi, els qui van demostrar ser el millor equip del grup A en aconseguir una clara victòria per 5-1.

Almenys el PAS Alcoi ha aconseguit acomiadar-se amb un bon sabor de boca de la competició, després de véncer en el seu comiat als amfitrions del US Coutras, al qual ha derrotat a primera hora d'aquesta vesprada per 1-5, i ha evitat així l'últim lloc del grup A.

Cal tindre en compte que fa dues temporades el PAS Alcoi era equip d'OK Plata i el curs passat va ser el conjunt revelació de l'OK Lliga en classificar-se seté, la seua millor posició històrica en la màxima competició estatal d'hoquei sobre patins, a més d'aconseguir plaça en la fase final de la Copa del Rei.

També et pot interessar

stats